Rajoni dhe Politika

Kosova shënon sot, 12 vjet shtet

Kosova shënon sot, 12 vjet shtet

17 shkurti 2019 shënon ditën kur shteti i Kosovës mbush njëmbëdhjetë vjet prej kur është shpallur i pavarur. Të dielën e 17 shkurtit 2008 në orën 15: 39 në Kuvendin e Kosovës u le

17.Feb.2020 07:55