Kulturë

Ushtria e Enver Hoxhës (VIDEO)

Ushtria e Enver Hoxhës (VIDEO)

Cili ka qenë kapaciteti ushtarak i Shqipërisë para viteve 90? Sa ka qenë vlera e të gjitha pronave dhe armatimit në periudhën komuniste? Çfarë fshihej në depot e ushtrisë?Si u grabtitën s

21.Oct.2018 12:39
Malet e Kelmendit, panoramë e fshehur

Malet e Kelmendit, panoramë e fshehur

Era e lehtë që frynte mëngjesin e së shtunës së parë të tetorit trazonte disa rosa të zeza, që notonin në afërsi të plazhit me dërrasa të Liqenit të Plavës. Dhjet&e

21.Oct.2018 12:20