Vakcinimi i qytetarëve kundër COVID 19 do të filloj nga e hëna
Lokale

Vakcinimi i qytetarëve kundër COVID 19 do të filloj nga e hëna

16.Jan.2021 18:11
0
Shtabi për Situata të jashtëzakonshme i komunës së Bujanocit në mbledhjen e saj të mbajtur më 16.01.2021 ka shqyrtuar kërkesën e Ministrisë së Administratës Shtetërore dhe Vetqeverisjes Lokale për hapjen e pikave për imunizim kundër COVID 19.
 
Me këtë rast, anëtarët e Shtabit për Situata të jashtëzakonshme kanë caktuar objektin e Fakultetit Ekonomik të Suboticës, paralelja në Bujanoc si pikë për imunizimin e qytetarëve kundër Covid 19.
Vakcinimi do të fillojë nga e hëna, më datë 18.01.2021, kurse qytetarët e interesuar për vakcinim mund të aplikojnë në faqen zyrtare www.euprava.gov.rs
 
Në mes betejës kundër pandemisë së shkaktuar nga virusi COVID 19 dhe zbatimin e të gjitha masave, e një rëndësie të madhe është edhe imunizimi i popullatës, me qëllim që të ruhet shëndeti i njerëzve dhe në mënyrë efikase të eliminohet pandemia.
 
Tekst i publikuar në ueb-faqen e komunës së Bujanocit në Facebook.
Ministri i Shëndetësisë në Serbi: Mbi 19 mijë të vaksinuar kundër COVID-19
Kryengritje në ditën e marrjes së detyrës, çfarë mund të mësojë Biden nga historia?
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration