Atraktive

Ky është viçi më i vogël në botë

Ky është viçi më i vogël në botë

Ky viç në foto thuhet se është më i vogli në botë. I quajtur Lil’ Bill, peshon vetëm 4.5 kilogramë, i njëjtë me një mace shtëpiake dhe afërsisht sa një e dhjeta e vi&

09.Dec.2018 18:45
Shaqirin e çon nëna me ble bukë

Shaqirin e çon nëna me ble bukë

Përkundër famës e vjetëve të tij Xherdan Shaqiri nuk e ka fare problem që t’i bindet kërkesave të nënës së tij. Madje as kur bëhet fjalë për të shkuar me ble bukë,

01.Dec.2018 09:32