Atraktive

Si do të ishte bota e bashkuar?

Si do të ishte bota e bashkuar?

Dikur mësonim nëpër librat e gjeografisë Pangean dhe kuptimin e saj. Për të rifreskuar memorien Pangea është një superkontinent, i përbërë nga bashkimi i të gjithë kontinentëv

19.Nov.2018 20:04