Atraktive

Këto shtete nuk kanë ushtri

Këto shtete nuk kanë ushtri

Disa shtetet nuk kanë ushtri dhe sigurinë ua garantojnë shtetet e tjera.   Disa e kanë hequr ushtrinë për shkak të përplasjeve civile që kanë ndodhur në vend dhe disa të tjera pë

18.Jun.2019 08:41
Infermieri që vrau mbi 100 pacientë

Infermieri që vrau mbi 100 pacientë

42 vjeçari u injektonte pacientëve ilaçe vdekjeprurëse, pastaj bënte heroin duke u përpjekur t’i shpëtonte.  Gjykata gjermane e ka dënuar infermierin Nils Hegel, 42 vjeç, me burgim të

08.Jun.2019 12:12
Jeta indiane në vitin 1895

Jeta indiane në vitin 1895

Fotot e rralla 125-vjeçare me ngjyra na tregojnë jetën në Indi në fund të shekullit XIV, gjatë periudhës koloniale britanike. Fotot janë shkrepur në vitin 1895 nga fotografi amerikan William Henry

05.Jun.2019 09:01
Si u krijua Shërbimi Sekret në SHBA

Si u krijua Shërbimi Sekret në SHBA

Shtetet e Bashkuara të Amerikës më 3 qershor të vitit 1865, krijohet Shërbimi Sekret ndërkohë që 1/3 e monedhave në qarkullim në atë kohë ishin të falsifikuara. Shërbimi Sekret u

03.Jun.2019 08:22