Reagim  nga “Saba Bellça” në Preshevë  ndaj kryetarit të komunës së Preshevës
Lugina

Reagim nga “Saba Bellça” në Preshevë ndaj kryetarit të komunës së Preshevës

19.Oct.2018 06:00
0

Kompania  “Saba Bellça” në Preshevë  ka reaguar ashpër kryetarit të komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi.

 

Ky është reagimin e plotë:

Pas shpifjeve të përsëritura shumë herë nga i pari i komunës së Preshevës, ne. kompania Saba Bellça, si kompani më e madhe, më e suksesshme dhe meë kredibilitet jo vetëm në komunën tonë për në tërë rajonin, e shohim të udhës që për hir të transparencës dhe informimit të qytetarëve të Preshevës, të reagojmë për të demantuar shpifjet e kryetarit të Preshevës, i cili përmes konferencave për media, po vazhdon të plasoj të pavërteta për realizimin e projekteve ku Saba Bellça është punëkryes.

Rruga Karposh e kontraktuar nga kompania jonë është rruga e cila flet më së miri për kualitetin, seriozitetin dhe përkushtimin e kompanisë tonë në kryerjen e punës me interes publik, duke e shëndërruar atë në model për punëkryesit tjerë. Kjo rrugë është ajo që flet në të mirën tonë dhe demanton shpifjet e kryetarit të Preshevës të thëna në konferencat e fundit për media. Vlenë të theksohet se edhe pse punimet ë rikonstruktimin e rrugës Karposh kanë përfunduar moti kohë, Komuna e Preshevës dhe kryetari Arifi nuk kanë qenë në gjendje të kryejnë obligimet ligjore dhe pagesat për punën e kryer në këtë projekt, sot e asaj dite.

Të gjithë ne e kuptojmë ardhjen e z.Arifi me premtimet më të mëdha në historinë e komunës tonë, për sjelljen e investimeve të reja dhe investitorëve të huaj në Preshevë që nga viti 2015. Por, për kundër këtyre megapremtimev, kryetari i Preshevës me çdo kusht po pengon investimet nga bizneset vendore për shkak të tekeve personale të tijë.

Prioriteti i Komunës së Preshevës gjithmonë ka qenë zhvillimi i qëndrueshëm i komunës dhe sigurimi i një jete më të mirë për qytetarët e saj, gjë që kompania jonë, me pajtueshmëri të plotë ka përkrahur këtë ide përmes realzimit të projektit për hapjen e fabrikës ËESlime në Preshevë. Është e rëndësishmëe të theksohet se fabrikë ËESlime, si një investim komplet familjar , edhe pas marrjes së të gjitha lejeve institucionale pë përballon humbje të mëdha kohore dhe financiare që po shkaktohenpër shkak të qasjes kundërshtuese të kryetarit të Preshevës, po rrit harxhimet e kompanisë çdo ditë e më shumë si pasojë e kryerjes së punëve duke siguruar furnizimin me energji elektrike përmes gjeneratorëve.

Andaj, bëjmë thirrje publike që kryetari Arifi të heqë dorë nga gjuha shantazhuese e kërënuese ndaj kompanisë tonë, si dhe çdo biznesi që ka për qëllim të ndihmojë zhvillimin e qëndrueshëm të Preshevës dhe të siguroj një jetë më kualitative për qytetarët e saj.

Gjithashti kërkojmë me institim kryerjen e obligimeve ligjore dhe financiare ndaj kompanisë tonë, që do të dëshmojë se po punohet me përgjegjësi në sigurimin e investitorëve dhe krijimin e kushteve lehtësuese për investime të reja.

Hoxhaj: Nuk besoj tek ndryshimi i kufijve, por shqiptarëve s’do t’iu binte keq
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration