Rajoni dhe Politika

Berisha e quan Vuçiqin qaraman

Berisha e quan Vuçiqin qaraman

Ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, ka reaguar ndaj deklaratave të Aleksandar Vuçiqit, ku kasapin e Ballkanit, Slobodan Millosheviq e kishte quajtur lider të madh. Berisha ka thënë se Vuçiq pë

12.Sep.2018 11:45