Presheva, qyteti i të rinjve
Lokale

Presheva, qyteti i të rinjve

14.Aug.2012 16:13
0
Zyrës për të rinj të Komunës së Preshevës, me rastin e paraqitjes në konkursin  “Qyteti i të rinjve 2012”, ngjarje e organizuar nga ana e Iniciativës qytetare në partneritet me një numër të madh të organizatave vendore e ndërkombetare, si Ministria e Rinise, OSBE, Kombet e Bashkuara,Delegacioni Evropian, USAID, NALED,ISC, këtë vit i ndahet çmimi kryesor si “Qyteti i të rinjve 2012” në kategorinë e vetqeverisjeve lokale për ndarjen e hapsirave publike, iniciativave rinore  në bashkësi. Në pranimin e çmimit prezent ishin Kryetari i komunës së Preshevës Ragmi Mustafa dhe përfaqësuesi i zyrës për të rinj Avni Aliti. Komuna e Preshevës vitin e kaluar në kuadër të projektit të mbështetur nga ana e programit të Kombeve të Bashkuara PBILD, ka ndarë një haspirë për Klubin për të rinjë, ku me ndarjen e këtij çmimi  i vërtetohet kontributi i përgjithshëm në përmirsimin e pozitës së të rinjve në nivelin lokal, njëherit ky çmim është  inkurajim që në të ardhmen të punohet edhe më shumë në ngritjen dhe përmirsimin e pozitës së të rinjve. Urime të gjithë të rinjve të Komunës së Preshevës, çmimin “Qyteti i të rinjve 2012”, thuhet në njoftimin e Zyrës për të Rinj, Ilir Sadriu bashkëpuntorë/Titulli.com/
 
Fillon asfaltimi i disa rrugëve në Bujanoc
Rruga Tërnoc - Breznicë mbyllet për qarkullim
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration