Paga mesatare në Serbi 11.335 dinarë më e madhe se Bujanoc dhe Preshevë
Lokale

Paga mesatare në Serbi 11.335 dinarë më e madhe se Bujanoc dhe Preshevë

01.Apr.2020 12:48
0

Sipas të dhënave të Entit Republikan për Statistika paga mesatare bruto e llogaritur për Janar 2020 ishte 67. 263 dinarë ndërsa paga mesatare e paguar pa taksa dhe kontribute shtesë 48. 606 dinarë, transmeton Titulli.com.

Në shtetin e Serbisë  qytetarët fitua, mesatarisht, 59.941, që është 11.335 RSD më shumë sesa në rrethin në Pçinjës ndërsa Presheva dhe Bujanoci gati të parafundit në këtë listë.

Në lidhje me Rrethin e Pçinjës , më të ardhurat më të larta kanë qenë të punësuarit në komunën e Surdulicës - 50.703 dinarë, të ndjekur nga Vraja - 50.028 dinarë, Vladiçin Han - 48. 911 dinarë, Bosilegrad - 47.733 dinarë, Trgovishtë - 47.165 dinarë, Preshevë - 44.703 dinarë, Bujanovac - 44 516 dinarë.

Në rrethin e Pçinjës pagat më të ulëta u janë paguar punonjësve në Banja të Vrajës  mesatarisht, ata morën 42.039 dinarë.

Në krahasim me të njëjtin muaj të një viti më parë, të ardhurat mesatare neto për Janar 2020 ishin 9.8% më të larta./Titulli.com/

 

Ja se sa gjatë jeton koronavirusi në rroba
Masat ekonomike të Serbisë kundër virusit Corona, kush përfiton ndihmë financiare (detaje)
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration