Organizohet e-trajnimi “Kodi etik i funksionerëve në qeverisjen lokale" , ftohen edhe këshilltarët në Bujanoc
Lokale

Organizohet e-trajnimi “Kodi etik i funksionerëve në qeverisjen lokale" , ftohen edhe këshilltarët në Bujanoc

24.Oct.2022 13:46
0

SKGO organizon për herë të dytë e-trajnimin "Kodi etik i funksionerëve në qeverisjen lokale" e cila do të mbahet prej 1 deri m 29 nëntor 2022, online, në platformën e SKGO për e-trajnime.

Ky e-trajnim është i dedikuar për të gjithë zyrtarët e pushtetit lokal në Republikën e Serbisë dhe synimi i tij është t'i njohë ata me bazat e etikës në kryerjen e shërbimit publik, dhe në veçanti me 12 parimet e Kodit të Etikës për funksionerët në qeverisjen lokale.

Trajnimi do të fillojë me një ngjarje që do të mbahet të martën, më 1 nëntor 2022, në hotelin M në Beograd (Bulevar Oslobođenja 56a). Në këtë takim do të prezantohet mënyra e punës në e-trajnim, ndërsa të pranishmëve do t'u drejtohen ambasadori Jan Bratu, shef i misionit të OSBE-së në Serbi dhe Nikola Tarbuk, Sekretar i Përgjithshëm i OSBE-së. Pas hapjes ceremoniale, çdo të martë deri në fund të nëntorit para pjesëmarrësve do të prezantohen tri parime të Kodit të Etikës për zyrtarët e vetëqeverisjes lokale.

Këshilltarët e interesuar për pjesëmarrje në këtë trajnim mund të paraqiten përmes linkut: https://forms.office.com/r/K2Z05GANx9

Ky tekst është publikuar nga Kuvendi Komunal-Bujanoc

Kompania kineze në Serbi synon ta rregullojë imazhin përmes sportit
Presidentja Osmani takon përfaqësues politik dhe institucional në Luginë të Preshevës
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration