Në mungesë të Rahim Salihit, raportin për investimet do të përgatisë administrata komunale (video)
Lokale

Në mungesë të Rahim Salihit, raportin për investimet do të përgatisë administrata komunale (video)

10.Sep.2020 07:08
0

Në seancën e këshillit komunal ishte ftuar kyeshefi i drejtoratit për investime dhe zhvillim në komunën e Bujanocit, Rahim Salihi për të mbrojtur raportin e këtij drejtorati për realizimin e projekteve dhe ngecjen gjatë qeverisjes së kaluar, përcjellë Titulli.com. 

Edhe pse ai nuk ishte i pranishëm këshilli komunal i dha dritëm jeshile që ky raport ti dërgohet kryeshefit të administratës lokale edhe përkundër mangësive në dhënien e informacioneve rreth projekteve te realizuara nga përfaqësues tjerë të këtij drejtorati.  

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi kërkoi nga përfaqësuesi tjetër i këtij drejtorati të dhënat e projekteve të caktuar të cilat janë rritur në vlera por ai theksoi se nuk i ka të dhënat mbi realizimin e projekteve, bartjen e tyre nga vitet paraprake apo edhe pagesat e kryera për këto projekte.

Arifi ka dhënë disa detaje për projekte të caktuara të cilët herë janë rritur e herë janë pezulluar.

Pasi të përpilohet nga administrate komunale raporti i drejtoratit për investime dhe zhvillim pastaj dërgohet në aprovim në seancën e kuvendit komunal./Titulli.com/

Nasim Rexhepi emërohet ushtrues detyre i kryeshefit të administratës komunale të Bujanocit
BE: Negociatat janë të përqendruara në marrëveshjen përfundimtare Kosovë-Serbi
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration