Nasim Rexhepi emërohet ushtrues detyre i kryeshefit të administratës komunale të Bujanocit
Lokale

Nasim Rexhepi emërohet ushtrues detyre i kryeshefit të administratës komunale të Bujanocit

09.Sep.2020 13:09
0

Në mbledhjen e tretë të Këshillit Komunal të komunës së Bujanocit ndër pikat e rendit të ditës ishte edhe shqyrtimi dhe aprovimi i dorëheqjes së kryeshefit të deritanishëm Fadil Haliti dhe emërimi i kryeshefit të ri të admnistratës komunale.

Anëtarët e Këshillit Komunal njëzëri votuan për emërimin e Nasim Rexhepit për ushtrues detyre të kryeshefit të admnistratës deri në shpalljen e konkursit.

Nasim Rexhepi është magjistër i juridikut dhe punonjës shumë vjeçar në admnistratën komunale.

Ndërkaq, kryeshefi i deritanishëm Fadil Haliti ditë më parë kërkoi dorëheqjen e tij nga ky post për arsye personale.

Marrëveshja Kosovë-Serbi në Uashington, akt juridik detyrues për palët
Në mungesë të Rahim Salihit, raportin për investimet do të përgatisë administrata komunale (video)
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration