Konkurs për financimin e projekteve dhe programeve sportive në komunën e Bujanocit
Lokale

Konkurs për financimin e projekteve dhe programeve sportive në komunën e Bujanocit

19.Feb.2021 15:47
0

Komuna e Bujanocit ka shpallur konkurs për financimin e organizatave sportive për vitin 2021.

Ky është konkursi i publikuar nga fqaja zyrtare e komunës së Bujanocit:

Në bazë të nenit 4. të Rregullores mbi mënyrën e financimit, kriteret dhe procedurën e ndarjes së mjeteve organizatave sportive në Komunën e Bujanocit (“Gazeta zyrtare e Komunes së Bujanocit”, nr. 5/19), Komisioni për sport i Komunes së Bujanocit në seancën e mbajtur më 18.02.2021  shpallë KONKURS PUBLIK për financimin e programeve vjetore dhe projekteve të organizatave sportive me seli në territorin e Komunës së Bujanocit.

Çfarë është koronafobia, çrregullimi që erdhi nga Covid-19
CNN: Serbia është një bastion i ri kinez në mes të Evropës për shkak të vaksinave
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration