Komuna e Preshevës ndan subvencione për 48 biznese (lista e përfituesve)
Lugina

Komuna e Preshevës ndan subvencione për 48 biznese (lista e përfituesve)

11.Oct.2018 13:00
0

Komuna e Preshevës ndanë subvencione për zhvillimin e ndërmarrësisë për vitin 2018 me vlerë prej 10,000,000 dinarë me gjithsej 48 përfitues, 17 biznese të reja dhe 31 biznese ekzistues, ku janë krijuar së paku 40 vende të reja të punës

"Projektin për mbështetje të zhvillimit të sektorit privat në komunën e Preshevës e ka zbatuar komuna e Preshevës në bashkëpunim me agjencionin e akredituar për zhvillim regjional nga Leskovci, Qendrën për zhvillim të Rrethit të Jabllanicës dhe Pçinjës.Qëllimi i përgjitshmëm i projektit është avancimi i zhvillimit të sektorit të ndërmarrjeve të vogla dhe ndërmarrësisë në përgjithësi, rritjen e volumit të shitjes, avancimin e eksportit, si dhe krijimin e vendeve të reja të punës", thuhet në njoftimin e komunës.

Lista e e përfituesve:  

Vdes nxënësi shqiptar gjatë orarit mësimorë Raincë të Preshevës
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration