Komuna e  Bujanocit fiton grantin 150 mijë euro për ndriçim publik-LED
Lugina

Komuna e Bujanocit fiton grantin 150 mijë euro për ndriçim publik-LED

10.Oct.2018 08:38
0

 Komuna e Bujanocit përfituese e grantit prej 150 mijë eurove, konkurente në mesin e 99 komunave.

Zyra për zhvillim ekonomik lokal e komunës së Bujanocit ka siguruar mbështetje me vlerë prej 150.000,00 euro për realizimin e projektit të ndryshimit dhe modernizimit të sistemit të ndriçimit në qytet.

Qyteti i Bujanocit do të ndërtoj rrjet të ndriçimit bashkëkohorë i cili do të mundësoj zvogëlimin e shpenzimeve të ndriçimit publik deri në 40%.

Sitemi i ri i ndriçimit në qytetit e Bujanocit nga sistemi i thjeshtë do të shndrrohet në sistemin e ndriçimit LED.

Komuna e Bujanocit-faqja zyrtare

Rinia Demokratike e Kosovës në Gjilan: Përkrahim fuqishëm interesin e rinisë së Luginës
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration