KKSH shpall konkurs për financimin e projekteve për arsim, kulturë, informim dhe gjuhë
Lokale

KKSH shpall konkurs për financimin e projekteve për arsim, kulturë, informim dhe gjuhë

20.Nov.2019 08:21
0

Këshilli Kombëtarë Shqiptarë dje në një lajmërim ka shpallur konkurs për financimin dhe bashkëfinancimin e programeve dhe projekteve të shoqërisë civile – afati për aplikim është deri më 30 nëntor

 Në konkurs për financimin e programeve dhe projekteve vjetore të veprimtarisë së rregullt të KKSH-së, si financimi ose bashkëfinancimi i programit dhe i projekteve në fushën e arsimit, kulturës, informimit dhe përdorimit zyrtar të gjuhës dhe shkrimit shqip.

 “Lëndë e këtij konkursi është shpërndarja e mjeteve të orientuara në vendimin mbi Planin Financiar të Këshillit Kombëtar Shqiptar për vitin 2019, në vlerë prej 4 milionë dinarëve , për realizimin e programeve vjetore dhe projekteve të organizatave të shoqërisë civile, shoqatave që janë themelues pjesëtarët e pakicës kombëtare shqiptare” – thuhet në konkurs.

 Vlera maksimale e mjeteve për programe, gjegjësisht projekte individuale nuk mund të jenë më shumë se 500.000,00 dinarë, ndërsa ajo minimale 20.000,00 dinarë. Konkursi do të jetë i hapur nga data 20 nëntor, 2019 deri më 30 nëntor, 2019. Kjo është hera e parë, që institucioni i Këshillit Kombëtar Shqiptar, hap një konkurs enkas për shoqërinë civile për pakicën kombëtare shqiptare në Luginën e Preshevës” – shkruhet në konkursin e Këshillit Kombëtarë Shqiptarë.

 

Kamberi : Koalicionet për zgjedhjet parlamentare, janë spekulime    
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration