Ju thërret xhamia e Tërnocit (video)
Lokale

Ju thërret xhamia e Tërnocit (video)

31.Jul.2012 14:55
0
Në xhaminë e cila gjendet në qendër të fshatit Tërnoc të komunës së Bujanocit, kanë filluar punime për zgjerimin e hapësirës që do të shërbente për kryerjen e lutjeve, sidomos të motrave myslimane. Kryetari i këshillit të kësaj xhamie Fejzi Sabedini i ka thënë Titullit se përveç zgjerimit, ky objekt i xhamisë do të pajiset edhe me bibliotekë, hapësirë për mësim, zyre për personelin e xhamisë dhe gjithçka që i nevojitet një xhamie moderne. “Punët kanë filluar, ndërsa disa kompani vullnetarisht na kanë ofruar shërbimet e tyre, gjë që e vlerësojmë shumë, mirëpo kemi nevojë për mjete financiare”, tha Sabedini, duke shtuar se çdo kush mund të kontribuojë në këto punime në bazë të mundësive që ka. Zgjerimi i këtij objekti fetar ka qenë i nevojshëm për shkak të hapësirës së pamjaftueshme sidomos gjatë faljes së namazit të xhumasë, muajit të Ramazanit dhe festave fetare. Për të sensibilizuar opinioni mbi nevojën për ndihmë që ka kjo xhami, Titulli ka realizuar një klip në të cilin është vendosur edhe informacioni udhëzues për bashkatdhetarët që kanë dëshirën e mirë për të ndihmuar këtë shtëpi të Zotit. /Titulli.com/ http://youtu.be/4dey7rljSVg

Prej nesër rënie të temperaturave
Komunalia bënë apel për kursim të ujit
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration