Burhan Halili, kryetar i ri i degës së PVD-së në Bujanoc
Lokale

Burhan Halili, kryetar i ri i degës së PVD-së në Bujanoc

15.Oct.2019 08:26
0

Në mbledhjen e radhës të kryesisë së PVD-së dega në Bujanoc është emëruar kryetari i ri i degës Burhan Halili në vend të kryetarit të deritanishëm Shaip Kamberi.

Vlen të thuhet po ashtu një ndër nënkryetarët e degës është zgjedhur tani pensioner i KKSH-së, Galip Beqiri. Mbrëmë ndryshimet janë lajmëruar në një postim në faqen zyrtare të PVD-së ne facebook. Po ashtu në lajmërimin për ndryshimin e udhëheqësisë në Bujanoc është lajmëruar se PVD do të filloj me përgatitje për proceset politike.

“Dr Burhan Halili, kryetar i ri i Degës së PVD-së në Bujanoc

Dega e Partisë për Veprim Demokratik në Bujanoc, në zgjedhjet e rregullta brendapartiake, të përfunduara sonte me mbajtjen e Kuvendit të Degës në Bujanoc, zgjodhi Dr Burhan Halilin për kryetar Dege.

Përveç kryetarit të Degës janë zgjedhur edhe katër nënkryetar dhe sekretari i Degës.

Për nënkryetar janë zgjedhur:

Lemane Mustafa - Letovicë
Selami Mustafa - Samolicë
Xhemile Hasani - Bujanoc
Galip Beqiri - Tërnoc

Për sekretar të Degës, kryesia e PVD-së në Bujanoc, ka zgjedhur Ismail Pajazitin.

Me organizimin dhe mbajtjen e Kuvendit, Dega e PVD-së në Bujanoc ka përfunduar procesin e saj të rregullt zgjedhor.

PVD në Bujanoc, qysh nga dita e nesërme do të filloj me përgatitjet e saja për proceset politike që e presin në periudhën vijuese” – shkruhet në postimin në facebook.

 

Salihi: Për vitin 2019-të prioritet rruga Muhoc - Zarbicë  
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration