Arifi: Aprovimi raportit te realizimit i të hyrave në kundërshtim me ligjin
Lokale

Arifi: Aprovimi raportit te realizimit i të hyrave në kundërshtim me ligjin

04.Nov.2019 11:01
0

Para se të fillojë punën seanca e kuvendit komunal të komunës së Bujanocit, kryetari i PD-së dhe njëherit këshilltar komunal, Nagip Arifi ku akuzoi se materiali është i mangët për këshilltarët shqiptarë dhe jo i ngjashëm.

Ai po ashtu deklaroi se aprovimi i pikës parë sot është në kundërshtim me ligjin ku kërkoi të shtyhet për seancë tjetër.

"Diskriminimi i këshilltarëve shqiptarë shihet me raportin që është i mangët apo ndryshe për këshilltarët shqiptarë, kjo gjë nuk është hera e parë që ndodhë",  tha Arifi.

Ndër të tjera deklaroi se pika e parë duhet të shtyhet pasi është në kundërshtim me ligjin.

"Pika e parë duhet të shtyhet me qëllim sepse rishikimi i buxhetit është aprovuar më 30 shtator 9 dhe aprovimi i pikës parë është në kundërshtim me ligjin prandaj kërkoj të shtyhet për një seancë tjetër" - tha Arifi.

Pika e parë e diskutimit që nxitit këto diskutime në seancën e sotëm të gjashtë për vitin 2019 ishte raporti mbi realizimin e të hyrave dhe shpenzimeve të komunës së Bujanocit për periudhën prej 01. 01 - 30.09.2019 ndërsa diskutimet vazhdojnë./Titulli.com/

Mustafa: Tekstet në gjuhën shqipe në Luginë, kërkesë e më shumë se dy dekadave
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration