Zgjatet pushimi shkollorë në Bujanoc e Preshevë
Lokale

Zgjatet pushimi shkollorë në Bujanoc e Preshevë

12.Feb.2020 12:34
0

Pushimi dimërorë shkollorë në gjithë territorin e Serbisë është shtyrë deri më 24 shkurt për shkak të epidemisë së gripit sezonal.

Këtë vendim e ka konfirmuar ministri i Arsimit të Serbisë, Mladen Sharçeviq i cili tha se është konsultuar me institutin për shëndetesi publike “Batut” dhe ministrinë e shëndetësisë e cila ka dhënë propozimin për këtë.

Në bazë të këtij vendimi në territorin e komunave Bujanoc dhe Preshevë mësimi në institucionet parashkollorë, fillorë e të mesëm do të filloj më 24 shkurt .

Pjesa e dytë e mësimit vjetorë është dashur të filloj më 18 shkurt./Titulli.com/

Zgjidhja e konfliktit të kufirit gjermano-danez - model për Ballkanin?
Dalin pamje të rrahjes brutale në Universitetin e Prishtinës, të përfshirë anëtarë të PD-së së Shqipërisë (video)
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration