Vetëm 6 maturantë shqiptarë përfundojnë shkollën e mesme në Medvegjë, vitin 2020 vetëm 5
Lokale

Vetëm 6 maturantë shqiptarë përfundojnë shkollën e mesme në Medvegjë, vitin 2020 vetëm 5

12.Jun.2019 15:42
0

Armend Sahiti, Rigon Mustafa, Leonit Dema, Ilire Murati, Rejonita Dalipi, Liridon Rama, janë gjashtë maturantët e vetëm shqiptarë që kanë përfunduar shkollën e mesme në Medvegjë. 

Këta nxënës shqiptarë, ditë më parë kanë festuar mbrëmjen e maturës më bashkëmoshatarët e tyre serbë.

Në Medvegjë nuk ekziston shkolla e mesme shqipe, por në kuadër të shkollës ekonimke “Nikolla Teslla”, ekziston një paralele e ndarë në gjuhën shqipe.

Aktualisht, vitin e tretë të shkollës së mesme, janë duke e ndjekur vetëm pesë nxënës shqiptarë, dhe kaq pritet që vitin e ardhshëm ta përfundojnë aty.

Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration