Teuta Fazliu nga Bujanoci, kandidate për deputete në kuvendin e Kosovës
Lokale

Teuta Fazliu nga Bujanoci, kandidate për deputete në kuvendin e Kosovës

19.Sep.2019 13:29
0

Teuta Fazliu është e lindur me 9 Shkurt 1982, në qytetin e Bujanocit. Studimet i përfundoi në Universitetin e Prishtinës, Fakulteti i Filologjisë dega Gjuhë dhe Letërsi Shqipe. Teuta Fazliu nga 2005 punon në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal, fillimisht ka qenë përkthyese, më pastaj ka ushtruar detyrën si zyrtare në fushën e protokollit në Kabinetin e Ministrit, dhe si Zyrtare për Mbështetje në Sekretari, në Zyrën e Sekretarit të Përgjithshëm të kësaj ministrie, gjithashtu ka punuar në Departamentin e Financave në pozitën Zyrtare për Menaxhimin e Pasurisë për tri vite radhazi.

 

Tani ushtron detyrën si Zyrtare në Divizionin për Avancimin e të Drejtave të Njeriut, pranë Departamentit Ligjor dhe Monitorim të Komunave. Teuta Fazliu ka përfunduar disa shkolla profesionale dhe rreth 30 trajnime brenda dhe jashtë vendit, është trajnere e certifikuar në fushën e të drejtave të njeriut, barazi dhe mbrojtje nga diskriminimi.

 

Ka qenë aktiviste politike në Komunën e Bujanocit, po ashtu aktiviste për të drejtat e njeriut, si dhe opinioniste e disa shkrimeve në mediet elektronike rreth kauzës politike në Kosovë dhe Luginë të Preshevës.

Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration