Testi i një agjenti të FBI-së: Pinë të dy të njëjtin pije, pse burri vdiq dhe gruaja jo?
Atraktive

Testi i një agjenti të FBI-së: Pinë të dy të njëjtin pije, pse burri vdiq dhe gruaja jo?

20.Feb.2020 23:05
0

Një burrë dhe një grua shkuan në një restorant për darkë. Ndërsa ata ishin në pritje të pjatës kryesore, ajo porositi 5 pije me akull sepse ishte shumë e etur. Gruaja piu 4 prej tyre menjëherë, ndërsa burri piu vetëm një. Pas pak minutash njeriu u sëmur dhe vdi q. Mjekët thanë që të gjitha pijet ishin e helmuese.

Pyetje: Pse gruaja ishte akoma gjallë kur burri vdi  q? Lexoni përsëri me kujdes. Përgjigjja. Helmi ishte në akull. Meqenëse gruaja i piu shpejt pijet e saj, akulli nuk kishte kohë të shkrihej. Burri piu ngadalë dhe helmi u shkri në pijen e tij.

Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration