Studentët nga Turqia arrin në Bujanoci dhe Preshevë
Lokale

Studentët nga Turqia arrin në Bujanoci dhe Preshevë

31.Mar.2020 16:55
0

Qytetarët e Republikës së Serbisë nga Presheva dhe Bujanoci, të cilët studiojnë në universitetet e Republikës së Turqisë në mënyrë të sigurt janë kthyer në vend.

Komuna e Bujanocit dhe Këshilli Kombëtar Shqiptar për këta studentë ka organizuar transportin e tyre.

Trupi Koordinues dhe komuna e Bujanocit kanë siguruar ushqim, ujë, maska, dorëza dhe mjete dezinfektuese për secilin student, në mënyrë që të sigurohet siguria më e lartë e mundshme përgjatë rrugës. Bashkëqytetarët tonë do të qëndrojnë në vetizolim 28 ditë, duke rrespektuar të gjitha masat e caktuara higjienike dhe shëndetësore të Republikës së Serbisë.

Trupi Koordinues shpreh faleminderim të veçantë Konzulatës në Turqi, Ministrisë së Punëve të Jashtme, Ministrisë së Punëve të Brendshme, Ministrisë së Shëndetësisë, Ministrisë së Ndërtimtarisë, Komunikacionit dhe Infrastrukturës, Zyrës për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave dhe të gjitha organeve shtetërore për ndihmën e madhe që treguan për t’i kthyer studentët në Republikën e Serbisë.

 

Informatë e përpunuar nga Trupi Koordinues, për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë

Nga 1 prilli shfuqizohet taksa, hyn në fuqi reciprociteti ndaj Serbisë
7 viktima në një ditë në Serbi, 23 në total
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration