titulli.com
Lokale

Shqipëria siguron 182 vende për studentët nga Lugina

28.Jul.2012 17:32
0
Këshilli i Ministrave të Republikës së Shqipërisë me nr. 420 të datës 27.06.2012  ka marrë vendim për të pranuar 700 studentë shqiptarë jashtë kufijve të Shqipërisë. Për kuotat e pranimit dhe tarifat e shkollimit në institucionet publike të arsimit të lartë, cikli i parë i studimeve me kohë të plotë dhe në programet e integruara të studimeve ciklit të dytë, për vitin akademik 2012/2013. Për studentët shqiptar nga Bujanoci, Presheva dhe Medvegja janë siguruar 182 vende të lira dhe të gjithë ata të interesuar duhet të bëjnë aplikimin individualisht nëpër Institucionet Publike të Arsimit të Lartë në Shqipëri./Titull.com/

Preshevë: Policia kufitare ndalon kosovarin për shkak të vulës së R.Kosovës
Ndërroi jetë Musa Limani, varrimi sot në Bujanoc
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration