Realizimi i buxhetit të Bujanocit në pengesa të transferit, 200 milion dinarë priten?
Lugina

Realizimi i buxhetit të Bujanocit në pengesa të transferit, 200 milion dinarë priten?

04.Dec.2018 07:53
0

Kuvendi komunal i komunës së Bujanocit ka aprovuar raportin e realizimit të buxhetit 9 mujorë dhe vendimet mbi taksat administrative komunale për vitin 2019. 

Sipas shefit të departamentit të financave, Boban Pavloviq buxheti I komunës prej 1.26 miliardë dinarë nuk është munduar të realizohet për shkak vonesave të pagesës së të ardhurave. 

“Është vonuar pagesa prej 200 milion dinarë nga zyra për investime kapitale e qeverisë së Serbisë të cilit ishin të parapara për rekonstruimin e 2 shkollave fillore në komunën e Bujanocit”, është shprehur Pavloviq. 

Sipas tij këto vonesa janë pengesë e realizimit të plotë buxhetit për periudhën janar-shtator 2019./Titulli.com/

Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration