Rajoni dhe Politika

Përfundon në harmoni samiti i NATO-s

Përfundon në harmoni samiti i NATO-s

Me gjithë grindjet e mëparshme, samiti i NATO-s përfundoi me demonstrim uniteti: as Turqia nuk bllokoi, as Trumpi nuk u tërhoq nga deklarata, as Franca nuk foli për "komën". Nga Barbara Wesel, Watford. Si shumë shp

05.Dec.2019 08:16