Rajoni dhe Politika

Legalisht në Evropë - jo azil

Legalisht në Evropë - jo azil

Kush nuk merr azil duhet të ketë të drejtën e punës legale, thuhet në një studim. Në Evropë kjo ka vetëm pjesërisht sukses. Çdo vit në vendet e BE futen ilegalisht me mijëra njer

22.Nov.2019 08:22