Numrat kontaktues zyrtar në Bujanoc dhe Preshevë për Coronavirus COVID-19 (lista)
Lokale

Numrat kontaktues zyrtar në Bujanoc dhe Preshevë për Coronavirus COVID-19 (lista)

18.Mar.2020 07:55
0

Luten qytetarët e komunës së Bujanocit dhe Preshevës të cilët kanë simptoma të Coronavirus COVID-19 të paraqiten në numrat  kontaktues të mëposhtëm të cilat janë vënë në dispozicion nga institucionet zyrtare komunale dhe republikane.

Komuna e Bujanoc: 

Shtëpia shëndetit Bujanoc: 017/651-017

Barnatorja Bujanoc: 017/651-058

Zyra për mbrojtje dhe shpëtim: 017/651-103 lokali 110

Lajmërimi për shërbimin e emergjencës mjekësore duhet të bëhet në Entin e shëndetit publik në Vrajë në këta numra të te telefonit: 064 1403289,  064 4242326,   062 718820,   017 421310.

Lutën të gjithë qytetarët e Komunës së Bujanocit që të gjithë kërkesat dhe nevojat që i kanë në administratën komunale, të na drejtohen nëpërmjet emailt ose numrit të telefonit në fotografinë e parë.

Telefonat që do të jenë aktiv 24 orë nëpër institucionet për të cilët keni nevojë i gjeni në në fotografinë e dytë.

 

Komuna Preshevë: 

Qytetarë të nderuar, numrat e shfaqur të Institucioneve janë numra kujdestar dhe në gjendje gatishmërie për nevojat e juaja.

 

Bieber: Problemet mes Kosovës e Serbisë nuk zgjidhen pa përfshirje të BE-së
71 vite nga publikimi i planit për NATO-n
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration