NP "Komunalia" pastron rrugët me ujë në Bujanoc (video)
Lokale

NP "Komunalia" pastron rrugët me ujë në Bujanoc (video)

19.Nov.2020 07:43
0
Ndërmarrja Publike "Komunalia" ka filluar pastrimin me ujë të rrugëve të qytetit duke filluar nga rrethrrotullimi në hyrje të qytetit deri tek Shtëpia e Shëndetit për të vazhduar edhe në Rrugën e Kosovës.
 
Sipas kryetarit të organit të përkohshëm të ndërmarrjes publike “Komunalia”, Ruzhdi Halili janë të gatshëm të intervenojë edhe nëpër vendbanimet tjera të komunës së Bujanocit
 
Halili mëtej shtoi se janë në gjendje gadishmërie të pastrojmë edhe tregun e kafshëve dhe atë të gjelbërt në mënyrë që të jemi më të mbrojtur nga papastërtit sidomos tani kur jemi në gjendje pandemie duhet të tregojmë kujdes të shtuar në aspektin e pastërtis, u shpreh
 
Kjo iniciativë është konform masave të Qeverisë dhe kërkesës së Shtabit për situata të jashtëzakonshme të komunës së Bujanocit dhe NP "Komunalia" ka filluar menjehër implementimin e urdhëresës për pastrimin e rrugëve./Titulli.com/
 
Komuna e Bujanocit ndihmon 67 familje me asistencë sociale
Vuçiqi kërcënohet me vdekje
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration