Ministria e Shëndetësisë e Kosovës rezervon 48 vende specilizimi
Lokale

Ministria e Shëndetësisë e Kosovës rezervon 48 vende specilizimi

13.Aug.2020 12:32
0

Në konkursin e hapur nga Ministria e Shëndetësisë së Republikës së Kosovës për specializant 48 kuota janë ndarë për mjekët e Luginës së Preshevës, thuhet në njoftimin e publikuar nga Këshilli Kombëtar Shqiptar.

Supas Propozim konkursit për specializim të publikuar nga Ministria e Shëndetësisë së Kosovës vende të rezervuara për Luginën e Preshevës  ( Mjekë që punojne dhe veprojne në Luginë) sipas këtyre profileve: 3 Gjinekologji me Obstetrike, 1 Pediatri, 1 Kardiologji, 1 Pulmologji, 1 Gastroenterologji dhe 1 Mjekesi familjare (me page nga MSH), ndërsa vende me vetëfinancim janë: 1 Otorinolaringologji, 2 Endokrinologji, 1 Radiologji, 1 Dermatovenerologji, 11 Kirurgji Orale, 2 Paradontologji dhe mjekësi Orale, 1 Sëmundje të dhëmbit me endodoncion, 13 Ortodonci dhe 8 Protetikë Stomatologjike."

Të interesuarit për aplikim mund ta ndjekin linkun e mëposhtëm :

Propozim konkursi për specializim

19 vjet nga Marrëveshja e Ohrit
Liderë të Kosovës e Serbisë takohen në Uashington më 2 shtator
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration