Ministri Ruzhiq reagon ndaj Këshillit Kombëtar Shqiptar: Politikë kundër interesave shqiptare
Lokale

Ministri Ruzhiq reagon ndaj Këshillit Kombëtar Shqiptar: Politikë kundër interesave shqiptare

09.Aug.2019 11:14
0

Ministri Ruzhiq reagon ndaj Këshillit Kombëtar Shqiptar: Angazhohen kundër interesave shqiptare

Ministri i Administratës Shtërore dhe Vetëqeverisjes Lokale Branko Ruzhiq tha se deklarata e kryetarit të Këshillit Kombëtar  Shqiptar ishte  një shembull tjetër i abuzimit të këshillit të pakicave kombëtare për qëllime politike, transmeton Titulli.com.

"Ishtë e papranueshme që në vend që të bëjnë atë që kanë bërë bashkatdhetarët e tyre, që është promovimi i kulturës, ruajtja e traditave, mbështetja e integrimit më të mirë të pakicës kombëtare shqiptare në shoqërinë serbe, ata angazhohen me deklarata politike në kundërshtim me interesat e komunitetit që ata përfaqësojnë, "tha Ministri Ruzhiq.

Sipas tij Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës kishte vendosur për mosnjohjen e pasaportave serbe për udhëtarët që hyn e dalin në Kosovës.

Ditë më parë pas spekulimeve të mediave të Beogradit Këshilli Kombëtar Shqiptar ka kërkuar nga  Ministria e Punëve të Jashtme të Kosovës përjashtimin nga këto masa për shqiptarët e Luginës së Preshevës edhe pse këto vendime ishtin vetëm spekulme nga kuzhinat e fabrikuar mediale të Beogradit./Titulli.com/

KKSH: Ministri Ruzhiq sulmon për të dytën herë institucionet shqiptare
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration