Mbrojtësi i qytetarëve (Ombudsmani) në Bujanoc
Lokale

Mbrojtësi i qytetarëve (Ombudsmani) në Bujanoc

25.Aug.2019 19:47
0

Mbrojtësi i qytetarëve (Ombudsmani) Zoran Pashaliq do të qëndrojë të hënën (26 gusht) në Bujanoc ku do të bisedojë dhe pranojë ankesat e qytetarëve në kuadër të fushatës "Ditët e ombudsmanit". 

Mbrojtësi i qytetarëve (Ombudsmani) pranimin e ankesave nga qytetarët do t'a bëjë në zyren lokale të Mbrojtësit të qytetarëve në Bujanoc (sheshi i Karagjorgjes) prej orës 10:00 – 16: 00. 

Gjatë qëndrimit në Bujanoc Mbrojtësi i qytetarëve (Ombudsmani) Zoran Pashaliq do të takohet me Kryetarin e komunës së Bujanocit Shaip Kamberi si dhe me zëvendësin e tij Stojança Arsiq. 

Poashtu, është planifikuar edhe një takim pune me kryetarin e Këshillit kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafa si dhe me përfaqësuesit e institucioneve dhe të ndërmarrjeve publike në Bujanoc, me përfaqësues të OJQ-ve. /Titulli.com/

Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration