Mbahet tryezë, arsimi shqip me probleme të shumta
Lokale

Mbahet tryezë, arsimi shqip me probleme të shumta

05.Apr.2019 08:38
0

Këshilli për të Drejtat e Njeriut në Preshevë ka mbajtur tryezë me temën “Arsimi në gjuhën shqipe, harmonizimi me kapitullin 23 Marrëveshja për bashkimin e Serbisë në EU’.

Pjesëmarrës ishin përfaqësues të shkollave dhe institucioneve arsimorë që merren me problematikën e arsimit në këtë rajon, shkruan Titulli.com.

Gjatë diskutimeve u konstatuan problemet e shumta që hasë arsimi shqip në Luginë të Preshevës ndërsa KDNJ në fund të projektit do të përmbledh dhe nxjerr përfundimet dhe rekomandimet për institucionet përkatëse.

Ky aktivitet ishte vazhdimësi e projektit “Monitorimi dhe promovimi i të drejtave të pakicave shqiptare në Luginë të Preshevës ” të financuar nga Ambasada e Gjermanisë në Beograd./Titulli.com/

Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration