Lokale

PVD dorëzon listën zgjedhore në Bujanoc

PVD dorëzon listën zgjedhore në Bujanoc

Partia për Veprim Demokratik, ka dorëzuar dokumentet në komisionin komunal zgjedhor në  Bujanoc për pjesëmarrje në lokale më 2 qershor 2024. Njoftimi i plotë në Facebook nga Shiap Kamb

09.May.2024 08:09
UDSH dorëzon listën zgjedhore në Preshevë

UDSH dorëzon listën zgjedhore në Preshevë

Unioni Demokratik Shqiptar ka dorëzuar listën zgjedhore duke u radhitur me numrin 2 në zgjedhjet lokale të 2 qershorit në Preshevë.   Kjo listë do të garojë e vetme në zgjedhjet lok

07.May.2024 07:43
PVD dorëzon listën zgjedhore në Preshevë

PVD dorëzon listën zgjedhore në Preshevë

Partia për Veprim Demokratik ka dorëzuar dokumentet në komisionin komunal zgjedhor në  Preshevëc për pjesëmarrje në lokale më 2 qershor 2024. Postimi i plotë në Facebook nga

07.May.2024 07:37
Zgjidhet Qeveria e re e Serbisë

Zgjidhet Qeveria e re e Serbisë

Kuvendi i Serbisë e ka zgjedhur Qeverinë e re të vendit të enjten pas një debati disaorësh dhe me gjithë kritikat nga opozita. Me 152 vota për, 61 kundër dhe asnjë abstenim, deputetët e Kuvendit

02.May.2024 19:09
LPD dorëzon listën zgjedhore në Bujanoc

LPD dorëzon listën zgjedhore në Bujanoc

Lëvizja e Progresit Demokratik ka dorëzuar dokumentet në komisionin komunal zgjedhor në  Bujanoc për pjesëmarrje në lokale më 2 qershor 2024. Njoftimi i plotë në Facebook nga L&eu

01.May.2024 08:48
PD dorëzon listën zgjedhore në Bujanoc

PD dorëzon listën zgjedhore në Bujanoc

Partia Demokratike ka dorëzuar dokumentet në komisionin komunal zgjedhor në  Bujanoc për pjesëmarrje në lokale më 2 qershor 2024. Njoftimi i plotë në Facebook nga Partia Demokratike: 

01.May.2024 08:45