Konkurs për regjistrim në Universitetit Internacional të Novi Pazarit dega në Preshevë
Lokale

Konkurs për regjistrim në Universitetit Internacional të Novi Pazarit dega në Preshevë

14.Jun.2019 15:22
0

PËR REGJISTRIM NË STUDIMET THEMELORE UNIVERSITARE PËR VITIN AKADEMIK 2019/2020, NË DEGËN E ARSIMIT TË UNIVERSITETIT INTERNACIONAL TË NOVI PAZARIT NË PRESHEVË

Shpallet konkurs për regjistrimin e studentëve për studimet themelore akademike në Universitetit Internacional të Novi Pazarit dega në Preshevë, për vitin akademik 2019/2020 me kuotat e regjistrimit për programet e studimore që janë në Universitetin Internacional të Novi Pazarit dega në Preshevë:

STUDIMET THEMELORE -240 ESPB:
1.FAKULTETI FILOLOGJIK
(studime themelore 4 vjeçare):
1.Gjuhë dhe letërsi serbe..................15 studentë,
2.Gjuhë dhe letërsi angleze...............30 studentë,
3.Gjuhë dhe letërsi gjermane............30 studentë,

2.FAKULTETI I SHKENCAVE PEDAGOGJI- PSIKOLOGJI
(studeime themelore 4 vjeçare)
1.Edukator i fëmijëve parashkollor...........30 studentë
2.Psikologji...............................................30 studentë,
3.FAKULTETI JURIDIK
(studime themelore 4 vjeçare)
1.Juridik i përgjithshëm..............................30 studentë,
2.Juridik i punëve të brendshme................30 studentë,
4.FAKULTETI EKONOMIK
(studime themelore 4 vjeçare)
1.Ekonomia e përgjithshme.......................30 studentë,
5.FAKULTETI I INFROMATIKËS
(studime themelore 4 vjeçare)
1.Informatika..............................................25 studentë,

FAKULTETI I ARTEVE
Arti figurativ
Artet aplikative
Dizajn inteijeri
Kreacion i modës

KUSHTET E KONKURSIT
Të drejtën e kërkesës për regjistrim mund ta bëjnë kandidatët që kanë kryer shkollën e mesme me kohëzgjatje katër vjeçare,
Dokumentet për regjistrim:

1. Diplomën dhe dëftesat e katër viteve të shkollës së mesme dhe
2. Certifikatën e lindje
3. Dy fotografi 4,5 x 3,5
4. Dëshmia e pagesës të këstit të pare të shkollarinës

AFATI I QERSHORIT PËR PRANIM:
Dorëzimi i dokumentacionit nga data 17.06.2019 deri më 01.07.2019
Regjistrimi i kandidatëve bëhet prej dates 08.07.2019 deri më 20.07.2019

AFATI I SHTATORIT PËR PRANIM:
Dorëzimi i dokumentacionit nga data 26.08.2019 deri më 20.09.2019
Regjistrimi i kandidatëve bëhet prej dates 23.09.2019 der më 30.09.2019

Ky konkurs do të publikohet në tabelën e lajmërimeve të Universitetit , medieve të shkruara dhe atyre elektronike si dhe në veb faqen zyrtare të Universitetit Internacional të Novi Pazarit.
Sekretari për shërbime të përbashkëta në UNP
Trtovac Sead, jurist i diplomuar
Mirë se vini në Universitetin Internacional të Novi Pazarit dega në Preshevë
Rr. 15 Nëntori bb 17523 Preshevë
E-mail: presevo@uninp.edu.rs
Tel. 069655224, 0608892036

(marketing)

 
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration