Konkurs për financimin e projekteve sportive në komunën e Bujanocit
Lokale

Konkurs për financimin e projekteve sportive në komunën e Bujanocit

10.Oct.2020 07:46
0

Komuna e Bujanocit ka shpallur konkurs për financimin e programeve dhe projekteve sportive i cili do të të jetë i hapur deri më 23 tetor të këtij viti.

Komisioni për sport i Komunës së Bujanocit në seancën e mbajtur më 08 tetor  shpallë Konkurs Publik për financimin e programeve vjetore dhe projekteve të organizatave sportive me seli në territor të komunës së Bujanocit.

Për detaje më të hollësishme rreth konkursit dhe aplikacionit klikoni linkun në vijim:

Konkursi i sportit 2020

Aplikacioni

Çedomir Jovanoviqi për varrezat masive: Gjingjiqi kërkoi të hetohej pa zhurmë
Çanak: Ministri i Serbisë më tha “nuk mund të fle, i kemi gjetur 16 varreza masive në Serbi”
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration