Komuna e Bujanocit hap konkurs  për financimin e projekteve në fushën e informimit publik
Lokale

Komuna e Bujanocit hap konkurs për financimin e projekteve në fushën e informimit publik

12.Oct.2020 09:05
0

Kryeshefi i Administratës komunale të Bujanocit, më datën 12.10.2020 shpallë THIRRJE PUBLIKE për pjesëmarrje në konkurs për bashkëfinancimin e projekteve në realizimin e interesit publik në fushën e informimit publik në territorin e komunës së Bujanocit për vitin 2020.

Konkursi publik për bashkëfinancimin e projekteve -prodhimeve me përmbajtje mediale nga fusha e informimit publik të komunës së Bujanocit për vitin 2020/ në tekstin e mëtejshëm: Konkurs/ shpallet për ofrimin e mbështetjes financiare përmbajtjeve mediale të cilar realizojnë interes publik në fushën e informimit: rritjen e kualtitete të informimit te personat me invaliditet dhe pakicave tjera nacionale; mbrojtja dhe zhvillimi i të drejtave të njeriut dhe demokracisë; zhvillimi ( rritja) e të drejtave sociale; zhvillimin e perosnalitete dhe mbrojtjen e fëmijëve dhe zhvillimin e krijmtarive kulturore e artistike; zhvillimi i arsimit, përfshirjen e shkrimit mediale si pjesë e sistemit arsimor; zhvillimin e shkencës, sportit dhe kulturës fizike; mbrojten e mjedisit jetësor dhe shëndetin e njerëzve zhvillimin e profesionalizmit mediale dhe gazetareske dhe përmbajtjeve tjera mediale të cilat përmbushin nevojat e qytetarëve të Bujanocit.

Për detaje rreth konkursit dhe dokumenteve përcjellëse, klikoni linkun në vijim.

konkursi per media
Obrazac 1 Formulari 1- Prijava Paraqitja
Budzet-projekta-Buxheti-i-projektit-1

Qeveria e Maqedonisë së Veriut vendos të heq PCR testin vetëm me Kosovën, me vendet tjera duhet
BE-ja diskuton për dialogun Kosovë-Serbi
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration