Komuna e Bujanocit shpall konkurs për bashkëfinancimin e masave të rehabilitimit të energjisë (dokumentet) Foto ilustrim nga interneti
Lokale

Komuna e Bujanocit shpall konkurs për bashkëfinancimin e masave të rehabilitimit të energjisë (dokumentet)

05.Aug.2022 08:15
0

 Komuna e Bujanocit ka shpallur konkurs publik për bashkëfinancimin e masave të rehabilitimit të energjisë, shtëpive familjare, banesave që kanë të bëjnë me përmirësimin e mbulesës termike, instalimeve termoteknike dhe instalimit të kolektorëve diellorë për përgatitjen qendrore të ujit të ngrohtë në territorin e komunës së Bujanocit për vitin. 2022.

Në bazë të Vendimit të Këshillit Komunal të Komunës së Bujanocit për shpalljen e Konkursit Publik dhe Rregullores për bashkëfinancimin e masave të rehabilitimit të energjisë, shtëpive familjare, banesave që kanë të bëjnë me përmirësimin e mbulesës termike, instalimeve termoteknike. dhe vendosja e kolektorëve diellorë për përgatitjen qendrore të ujit të ngrohtë sipas ftesës publike të Administratës për Stimuj dhe përmirësim të efiçiencës energjetike JP 1/22, nr 400-85/22-03, Këshilli Komunal i Komunës së Bujanocit më 03.08.2022 shpallë KONKURS PUBLIK për bashkëfinancimin e masave të rehabilitimit të energjisë, shtëpive familjare, banesave që kanë të bëjnë me përmirësimin e mbulesës termike, instalimeve termoteknike dhe instalimit të kolektorëve diellorë për përgatitjen qendrore të ujit të ngrohtë në territorin e komunës së Bujanocit për vitin. 2022

KONKURSI PER REHABILITIM ENERGJETIKE PER QYTETAR

Shkencëtarët zbulojnë në Hënë ‘shpella’ ku njerëzit mund të jetojnë me temperatura të rehatshme! (foto)
Policia lokale arreston kontrabanduesin e cigareve në Bujanoc
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration