Këshillit Komunal të komunës së Bujanocit aprovon buxhetin 2021
Lokale

Këshillit Komunal të komunës së Bujanocit aprovon buxhetin 2021

24.Dec.2020 23:00
0
Në mbledhjen e sotme të Këshillit Komunal të komunës së Bujanocit, anëtarët e Këshillit komunal njëzëri votuan propozim buxhetin për vitin 2021.
 
Buxheti për vitin 2021 kap vlerën prej 1.298.000.000,00 dinarëve.
 
Për vitin 2021, ndër të tjera janë paraparë investimet në infrastrukturën rrugore, që përveç përmirësimit të kushteve të qytetarëve, do të ndikojë edhe në zhvillimin direkt apo indirekt ekonomik, në bujqësi, zhvillim ekonomik, aftësim profesional, si dhe përkrahjen financiare të mediave, klubeve sportive, shoqatave kulturore artistike, organizatave joqeveritare, etj.
 
Në pikat tjera të rendit të ditës janë aprovuar edhe programet e ndërmarrjeve publike.
 
Bullgaria dëbon spiunin rus që drejtonte rrjet në Bullgari e Ballkan
Aprovohet propozimi mbi hapjen e paraleles shqipe në çerdhen e fëmijëve “Gëzimi Ynë” në Bujanoc
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration