Fakulteti ekonomik në Bujanoc thirrje për regjistrim në vitin akademik 2020/2021 (video)
Lokale

Fakulteti ekonomik në Bujanoc thirrje për regjistrim në vitin akademik 2020/2021 (video)

02.Jun.2020 12:52
0

 Fakulteti ekonomik i Suboticës dega në Bujanoc ka filluar procedurat për regjistrimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2018/2019. 

Shërbimi i këtij fakulteti njofton të gjithë të kandidatët e interesuar se dorëzimi i dokumentacionit për regjistrim në vitin e parë pranë këtij fakulteti bëhet më datë 24, 25 dhe 26 qershor të vitit 2020.

Kandidatët e interesuar do të kenë mundësinë te regjistrohen në drejtimin Menaxhment. 

Sipas njoftimit nga Shërbimi i Fakultetit pas verifikimit të dokumentacionit provimi pranues do të mbahet më datë 2 korrik 2015 ndërkaq 90 student e parë që do të regjistrohen ne buxhet , e që financohen nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Zhvillimit të Teknologjisë.

Andaj të gjithë të interesuarit për informata shtesë rreth studimeve dhe regjistrimit në këtë fakultet mund ti merrni edhe në shërbimin e studentëve pranë këtij fakulteti.

Në këtë fakultet studimet vijohen nga studentë të ndryshëm në gjuhën serbe dhe atë shqipe./Titulli.com/

 

Shqiptarët nga Lugina nuk u lejuan tek Dheu i Bardhë të hynin në Kosovë (video)
Sqarim zyrtar: Këto janë rregullat e hyrjes në Kosovë, kujdes mos u entuziazmoni
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration