Zgjedhjet në Bujanoc
Lokale

Zgjedhjet në Bujanoc

06.May.2012 07:27
0
   

 

 

(ora 01:20)    Votat e numeruara i perkasin vendvotimeve: Turi (vend.5), Srpska Kuqa (vend.21), Mal Ternoc (vend.6), Karadnik (vend.22), Bujanoc (vend.47), Bilac (vend.18), Llucan (vend.13), Bujanoc (vend.54), Nesalce (vend.12), Bujanoc (vend.53), Letovica (vend.15), Ternoc (vend.2), Ternoc (vend.3), Dobrosin (14), Breznic (7), Muhoc (9), Carr (10), Lilance(28), Bozhinjevac (26), Bujanoc(49), Samolice (17), Bujanoc (46), Bujanoc (52), Bujanoc (51), Bujanoc (48), Osllare (25), NovoSelle-Bilac (19), Koncul(8), Ternoc (1), Levosoje (24), Bujanoc (50), Bilac (16). ********************************************************************************************************* (ora 20:55) Në disa vendvotime vazhdon edhe më tej të votohet. Sipas komisionerëve në vendvotimin numër 2 në fshatin Tërnoc, brenda ambientit të vendvotimit janë duke pritur rreth 20 qytetarë për të dhënë votën e tyre. *********************************************************************************************************

(ora 19:30) Kryetari i Komisionit Komunal Zgjedhor në Bujanoc  Farush Islami i ka thënë Titullit se të gjithë qytetarët të cilët gjinden në vendvotime para mbylljes së pikave votuese në orën 20h, do ti lejohet që votimin ta kryejnë edhe pas kalimit të këtij afati.



Kryetari i Komisionit Komunal Zgjedhor në Bujanoc  Farush Islami i ka thënë Titullit se të gjithë qytetarët të cilët gjinden në vendvotime para mbylljes së pikave votuese në orën 20h, do ti lejohet që votimin ta kryejnë edhe pas kalimit të këtij afati.

Shpallin fitoren PD dhe PDSH (video)
Zgjedhjet në Preshevë
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration