Shkencë dhe teknologji

Volkswageni rinis punën

Volkswageni rinis punën

Volkswagen, prodhuesi më i madh në botë i shitjeve të makinave, rifilloi punën këtë të hënë në fabrikën e saj më të madhe në Gjermaninë Veriore. Në një deklara

28.Apr.2020 09:53