Rajoni dhe Politika

Negociatat në prag të dështimit

Negociatat në prag të dështimit

Në prag të dështimit janë negociatat për arritjen e koalicionit mes Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike. Palët nuk kanë lëvizur nga qëndrimet e ngurta as pas takimit, që u konsider

29.Jan.2020 08:19