Rajoni dhe Politika

Vdes Mbretëresha e Britanisë

Vdes Mbretëresha e Britanisë

Mbretëresha Elizabeth II, monarkja më jetëgjatë në Mbretërinë e Bashkuar, vdiq të enjten në moshën 96-vjeçare. Familja e saj u mblodh në shtëpinë e saj në Balmoral të

09.Sep.2022 07:17