Qeveria e Kosovës aprovoi vendimin për mjete të pjesëshme për Luginën e Preshevës
Lokale

Qeveria e Kosovës aprovoi vendimin për mjete të pjesëshme për Luginën e Preshevës

10.Jul.2024 20:12
0
Në mbledhjen e saj të 212-të, Qeveria e Republikës së Kosovës aprovoi Vendimin për ndarjen e mjeteve për përkrahje të Luginës së Preshevës.
 
Shuma prej 731.916,oo euro do të ndahet si më poshtë:
- 208 studentëve të vitit të parë nga 500,oo Euro
- 291 studentëve me notë mesatare deri në 8,oo nga 600,oo Euro
- 158 studentëve me notë mesatare mbi 8,oo nga 700 Euro 
- 577 familjeve me nga 3 apo më shumë fëmijë në procesin edukativo-arsimor, dhe fëmijëve pa asnjë prind ose vetëm me një prind nga 500,oo euro
Ligji i ri gjerman për shtetësinë - Çfarë thotë avokatja?
Në kërkim të energjisë bërthamore, Serbia gjen veten në udhëkryq mes Kinës, Rusisë e Perëndimit
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration