Prezantohen video për edukimin medial në shkollën e mesme teknike në Preshevë (video) Gjatë prezantimit në shkollën e mesme teknike “Presheva” në Preshevë
Lokale Vizionet Atraktive Titulli Lab

Prezantohen video për edukimin medial në shkollën e mesme teknike në Preshevë (video)

07.Jun.2022 07:59
0

Para nxënësve të shkollës së mesme teknike “Presheva” në Preshevë janë prezantuar aktivitetet e projektit që ka për qëllim senzibilizimin e të rinjve për keqinformimin dhe dezinformimin në internet.

Skender Saqipi, koordinator i projektit  “Mendo dy herë, kliko origjinalitetin” i sqaroi nxënësve për rëndësinë e konsumimit sa më të mirë të informacioneve në internet.

“Këto video edukative dhe një kuiz i realizuar nga organizata jonë do të ju ndihmojnë në përmirësimin e aftësive tuaja për tu larguar nga keqinformimi dhe dezinformimi që promovohet e shpërndahet në forma të ndryshme në internet”, tha Saqipi para nxënësve.

Nxënësit shprehën interesimin e tyre për të përdorur këto video edukative në fushën e edukimit medial  të cilat  janë të publikuara në ueb-faqen Titulli.com/TitulliLab.

Ky prezantim është pjesë e fushatës për promovimin e një seri video për edukimin medial në kuadër të projektit “Mendo dy herë, kliko origjinalitetin” i realizuar nga organizata “Vizionet Atraktive” në Bujanoc.

“Projekt i realizuar në kuadër të Programit të granteve të vogla për Media, i  financuar nga Ambasada Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe administruar nga Qendra për Media & Reforma (MIRC) në Nish. Pikëpamjet, opinionet dhe konkluzionet e shprehura në projekt nuk pasqyrojnë domosdoshmërish pikëpamjet e MIRC-së dhe Ambasadës së SHBA-së, por vetëm të autorit”.

Çfarë do të bëhet me kërkesën për rivotim në zgjedhjet parlamentare në Tërnoc të Bujanocit?
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration