Kelmendi: Shqetësues rezultati i zgjedhjeve në Medvegjë
Lokale

Kelmendi: Shqetësues rezultati i zgjedhjeve në Medvegjë

16.Sep.2019 10:25
0

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Ramiz Kelmendi ka thënë se është shqetësues rezultati zgjedhor në Medvegjë.

Kelmendi përmes një postimi në Facebook, ka shkruar se nga 8 mijë 600 votues, vetëm 866 ishin vota të qytetarëve shqiptarë, apo e shprehur në përqindje janë vetëm 10%!

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Ramiz Kelmendi ka thënë se është shqetësues rezultati zgjedhor në Medvegjë.

Kelmendi përmes një postimi në Facebook, ka shkruar se nga 8 mijë 600 votues, vetëm 866 ishin vota të qytetarëve shqiptarë, apo e shprehur në përqindje janë vetëm 10%!

“Kjo është rezultat i shtypjes dhe detyrimit të tyre për tu shpërngulur rrugëve të Evropës, derivat i metodave të shumta që ka përdorur ndër vite, politika shoviniste serbe”, ka shkruar Kelmendi.

Postimi i plotë:

Efekti i shovenizmit serb dhe rezultatet zgjedhore ne Medvegjë!

Rezultati zgjedhor ne Medvegjë është tejet shqetësues, ku nga 8 mijë 600 votues, vetëm 866 ishin vota të qytetarëve shqiptarë, apo e shprehur në përqindje janë vetëm 10%!
Kjo është rezultat i shtypjes dhe detyrimit të tyre për tu shpërngulur rrugëve të Europës, derivat i metodave të shumta që ka përdorurë ndër vite, politika shoveniste serbe.

Por, në këtë realitet tashmë të krijuar atje, a kanë faj liderët e Kosovës ?
Ne jemi pranë kufirit me Medvegjën, ndaj, a duhet që Kosova të ketë rolin e mbrojtjes së pakicave siç e kishte Shqipëria për Kosovën me dekada!? Po, andaj, këtë rol duhet ta ngrisim dhe sensibilizojmë si obligim shtetëror dhe të dërgojmë mesazhe të qarta në Bruksel dhe SHBA për interesimin tonë. Meqë, takaa dhe masat e më hershme për të bashkëpunuar me prodhimet bujqësore e në veçanti edhe produkti i duhanit dhe shume ekonomi prodhuese të cilat gjenden në Preshevë dhe Bujanoc, me këtë akt pozitiv ishte dashur të gjëndet mundësia ligjore që të kompensohen importuesit eskluziv të bizneseve kosovare për vlerën e taksës, në mënyrë që ato produkte të prodhuara nga kompanitë e qytetarëve shqiptarë mos të dëmtohen edhe nga politika shtetërore e Kosovës.
krejt në fund, shfrytëzoi rastin të uroi qytetarët shqiptarë të Luginës së Preshevës – Medvegjës dhe Bujanocit për qëndrueshmëri në vendet dhe vatrat e tyre si dhe për përpjekjet e rezultatit nga zgjedhjet.
Efekti i shovenizmit serb dhe rezultatet zgjedhore ne Medvegjë!

Rezultati zgjedhor ne Medvegjëështë tejet shqetësues, ku nga 8 mijë 600 votues, vetëm 866 ishin vota të qytetarëve shqiptarë, apo e shprehur në përqindje janë vetëm 10%!
Kjo është rezultat i shtypjes dhe detyrimit të tyre për tu shpërngulur rrugëve të Europës, derivat i metodave të shumta që ka përdorurë ndër vite, politika shoveniste serbe.

Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration