Anketë e bërë për edukimin medial: Shumica përgjigjen “Nuk e di çka përmban” Foto ilustrim nga interneti
Lokale Vizionet Atraktive Titulli Lab

Anketë e bërë për edukimin medial: Shumica përgjigjen “Nuk e di çka përmban”

18.Mar.2022 07:26
0

Redaksia e Portalit Informativ Titulli përmes platformës online në uebfaqe www.titulli.com ka realizuar një anketë online për njohuritë që kanë lexuesit për edukimin medial.

Sipas rezultateve online në anketë morën pjesë 390 lexues, prej tyre ne pyetjen “ A keni njohuri për edukimin medial” janë përgjigjur me Po-80 veta (21%), Jo-130 veta (33%) dhe nuk e di çka përmban (46%) janë përgjigjur.

Kjo anketë online përmes ueb-faqes www.titulli.com është realizuar në periudhën 28 shkurt deri më 11 mars.

Kjo anketë është realizuar si pjesë e fushatës për promovimin e një seri video për edukimin medial dhe projektit “Mendo dy herë, kliko origjinalitetin”.

 “Projekt i realizuar në kuadër të Programit të granteve të vogla për Media, i  financuar nga Ambasada Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe administruar nga Qendra për Media & Reforma (MIRC) në Nish. Pikëpamjet, opinionet dhe konkluzionet e shprehura në projekt nuk pasqyrojnë domosdoshmërish pikëpamjet e MIRC-së dhe Ambasadës së SHBA-së,  por vetëm të autorit.”

Më poshtë keni të prezantuar përgjigjet e anketës me pyetjen  “ A keni njohuri për edukimin  medial”.

 

Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration